Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 12 februari 2015

Geboorte kleinkind

Een geboortefelicitatie maar ik denk zelf meer om aan een kersverse opa en oma te sturen. Althans zo heb ik hem wel bedoeld.
De schets van het DWYT blog deze week is van mijn eigen hand. Doen jullie mee? Via de link kun je de voorwaarden vinden en hoe je mee kunt doen.

1 opmerking:

  1. leuke sketch aar kun je veel kanten mee uit, heel leif kaartje heb je er mee gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen