Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 3 februari 2015

En weer een kaartje voor een challenge

Dit keer de uitdaging van de Liftchallenge. Een superleuk kaartje om te maken. Ik heb alleen niet, net als de DT leden van de Liftchallenge, gekozen voor een wit kaartje maar voor Crumb Cake gecombineerd met rood.
De foto komt wat fletser over dan het kaartje in werkelijkheid is, maar geloof me maar dat het kaartje echt sprankelend is zo met die kleurencombi.


En het kaartje dat gelift moest worden:

4 opmerkingen:

 1. Super gaaf kaartje!
  De kleuren combi is top !
  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent snel!! En deze kleuren combi vind ik super. Erg mooi Ankie, dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een heel gave liftkaart, lekker je eigen draai en zeker leuk in deze kleuren. Fijn dat je meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen