Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 27 februari 2015

Een hele fijne dag

Een kaartje dat erg lijkt op het kaartje dat ik van de week plaatste voor Cards and Scrap, maar net even anders. En voor een andere uitdaging, nl. de van de SU-per Challenges.

Het thema daar is brights:


En het kaartje van van de week was toevallig ook ook in deze heldere kleuren, maar ik heb nu een nieuw kaartje gemaakt met een iets ander designpapiertje en net iets anders verdeeld qua papier. Echt leuk om te maken die vrolijke kaartjes.


Ik heb designpapier uit de voorjaarscatalogus gebruikt en de stempelset Kinda Eclectic. De kleuren die ik heb gebruikt zijn Pasific Point, Tangelo Twist, Old Olive, en voor het stippellijntje gebruikte ik Rich Razzleberry. De kleur geel Daffodil Delight heb ik niet dus daar heb ik Crushed Curry voor gebruikt. Het labeltje komt uit de Four Frames stempelset en de Nederlands talige tekst is volgens mij van Joycraft, maar dat weet ik niet helemaal zeker. 

9 opmerkingen:

 1. Een hele leuke, vrolijke kaart geworden Ankie! Bedankt weer voor het meedoen bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezelligheid straalt deze kaart uit. Ik wens jou ook een hele fijne dag. Leuk dat je weer mee doet aan de SU-per challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk en fris kaartje. Hij is er mooi. Dank je wel voor het meedoen aan SU-per Challenges. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooie vrolijke uitwerking. Bedankt voor het meedoen met de SU-per challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooie vrolijke uitwerking. Bedankt voor het meedoen met de SU-per challenges.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke uitwerking van de Challenge Ankie. Dank je wel voor het mee doen.

  BeantwoordenVerwijderen