Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 25 februari 2015

Een cadeauzakje

Een cadeautje, gemaakt met de nieuwste thinlits van SU. Erg leuk om te maken. Ik heb gekozen voor de kleur Pear Pizzaz. Ik maakte dit zakje ook weer tijdens een workshop bij Maaike.


1 opmerking:

  1. Kreeg laatst op onze DT dag ook zo'n zakje gemaakt met de SU mal, erg leuk! Jouw zakje mag er ook zijn met de mooie label eraan. Ik heb deze set ook, moet er nou toch eens mee aan de slag!

    BeantwoordenVerwijderen