Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 28 februari 2015

Dat wat me blij maakt

This makes me happy. Dat is het thema van Less is More. Pjoeh, daar moest ik even over nadenken. Er zijn zoveel dingen die me blij maken. Mijn man, onze kinderen, onze kleinkinderen, natuurschoon, mijn creativiteit, de verschillende uitdagingen op de blogs, gezellige kleuren, bloemen, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Maar ik heb een keuze gemaakt. Ik heb mijn kaartje bestempeld met vrolijke bloemen en een tekststempel met "you make me happy". En "you make me happy" zijn dan in dit geval uiteraard de kleurrijke bloemen maar ook de wekelijkse uitdagingen van Less is More waardoor ik elke keer weer even moet nadenken en soms uit mijn comfortzone moet stappen om iets leuks te creëren. Om uiteindelijk te kunnen zeggen: het is me weer gelukt.


En zeg nu zelf: van zo'n vrolijk gekleurd kaartje word je toch ook meteen blij?

Fijn weekend allemaal en laat gerust een reactie achter over hoe je mijn kaartje vindt.

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch om blij te kunnen worden van zoveel dingen !
  Je kaart ziet er ook blij uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lovely happy card Ankie, great colours!
  Thank you for joining us at Less is More
  Anne
  LIM

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful stamping Ankie and super pretty layout
  Thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 4. This card made me smile Ankie, lovely happy colours too!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen