Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 18 februari 2015

Birthday greetings

Vanmiddag een heel "zoet" kaartje. Ik zag bij de Liftchallenge zo'n gave kaart om te liften ... Nu doe ik vaker mee hoor met die challenge maar deze vond ik echt heel bijzonder. Iets wat ik normaal niet doe of zal ik zeggen deed. Want het is wel heel erg leuk om te doen deze techniek. De achtergrond heb ik gesponst met de kleuren Pink Pirouette, Melon Mambo en Strawberry Slush, waarbij ik de lichtste kleur in het midden heb gehouden en naar de randen toe steeds een beetje meer kleur heb toegevoegd. Vervolgens heb ik met de Kinda Eclectic de zon gestempeld met Cherry Cobbler. Toen een stencil gepakt en met witte kraft inkt lekker over het roze zitten sponzen waardoor een lichter kleur bloemtakken zijn gemaakt. Daarna met Melon Mambo een labeltje gestempeld uit de set Four Frames en waarbij de tekst uit de Wetlands set is gestempeld met Cherry Cobbler. Een klein stukje lint in de kleur Pink Pirouette achter het label en het geheel in het midden van de zon geplakt. Nog wat sequins voor de afwerking en het geheel gemat op een basis van Pink Pirouette. En voilà, hier is mijn kaartje.


En dit is het te liften kaartje:

4 opmerkingen:

  1. Oeh, wat een mooie achtergrond! Super gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gedaan idd! Die stempel leent zich hier goed voor zeg! Mooi ook hoe je de achtergrond hebt gecreëerd. Goeie lift geworden, dan je wel Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen