Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 6 februari 2015

Birthday greetings

Ik zag vorige week bij Hélène den Breejen op haar blog dat ze haar designer card kit had gebruikt bij een kaartje. Nu heb ik dat pakket al heel lang in huis, wel wat dingetje eruit gebruikt, maar haar voorbeeld was wel erg leuk en bracht mij ook weer op nieuwe ideeën. Dit is één van de kaartjes die ik maakte nadat ik haar uitwerking had gezien.
Dus Hélène: ik ben nog steeds blij met jouw voorbeelden en filmpjes.


De gans komt uit de stempelset Wetlands. Het lint op de achtergrond zat in het Share-pakket dat ik via Maaike van Stampmydream kon aanschaffen.
De gans heb ik ingekleurd met de SU markers voor wat meer effect. Het cardstock komt dus uit de eerder genoemde designer kit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten