Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 13 februari 2015

Beschuit met muisjes

Vorige week ontving ik een geboortekaartje van kennisjes en daar moest natuurlijk het "antwoordkaartje" op komen. Ik gebruikte exact dezelfde lay-out, kleuren en vormen en plaatjes als op het origineel alleen in de ovaal zette ik niet zoals op het origineel de naam van de baby, maar de tekst beschuit met muisjes. En op het bannertje waar op het origineel de geboortedatum stond heb ik sweet baby gebruikt. En het geboortekaartje was gewoon vlak en ik maakte er door alle stansjes een min of meer 3-D kaartje van.


2 opmerkingen:

  1. Vind het een erg mooie kaart! Leuk dat je hem helemaal baseerde op het geboortekaartje, dat is voor de ouders vaak een verrassing.

    BeantwoordenVerwijderen