Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 28 januari 2015

Hoera een baby

Een afdrukje dat ik al wat langer had liggen. En nu had ik de inspiratie om het te verwerken tot een kaartje. Tja, zo gaat dat soms. Dan zijn de afdrukjes leuk om in te kleuren en als puntje bij paaltje komt weet ik even niet zo goed hoe ik dat tot een kaartje ga verwerken.


En zo met die ballonnen op de achtergrond is het meteen een heel vrolijk en feestelijk kaartje geworden dat zowel voor een jongetje als voor een meisje gebruikt kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten