Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 7 januari 2015

Hieperdepiep voor Tijmen èn voor Joanna

Vandaag zijn zowel onze kleinzoon Tijmen in Zwolle als onze kleindochter Joanna in Dordrecht jarig. Tijmen wordt vandaag 4 jaar en Joanna wordt alweer 1 jaar. Wat een feesten allemaal hè?
De verjaardag van Tijmen hebben we afgelopen zondag mogen vieren en die van Joanna komt er nog aan.
Dus vandaag ook twee kaartjes. Speciaal voor de beide jarige kids gemaakt, op naam!


Tijmen had laatst een oranje sweater aan met daarop een skater en kwam vol trots laten zien dat hij zijn stoere trui had. Dus ... oma onthoudt dat dan natuurlijk en doet met deze uitspraak meteen een idee op voor Tijmens verjaardagskaart :-)

Voor Joanna heb ik een heel lief plaatje gebruikt van een meisje met een taart met daarop een 1. Heel toepasselijk. Dit is een digistempel die ik ooit kreeg voor een bijdrage aan een copics blog en dat heb ik uiteraard heel zorgvuldig bewaard. Nu stond er in de ballon de tekst copic M.E. maar dat heb ik door de ballon nog eens handmatig na te tekenen en in te kleuren en vervolgens in 3-D erop te plakken, weten weg te werken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten