Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 22 januari 2015

Happy birthday

Een liftkaartje. Dit keer van de SU-per Challenges. Uiteraard heb ik SU producten gebruikt, want de minimale eis is om minstens één SU product te verwerken op je kaart/project.
Ik heb gekozen voor de bloemen en de positie van de bloemen op de kaart en ook een deel voor de kleuren. Ik zie op de foto dat de kleuren bij mij wat roder overkomen, maar ze zijn echt Pink Pirouette en Melon Mambo, en de kleine bloemetjes heb ik de accentkleur Strawberry Slush voor gebruikt.
De bloemen zijn uit de set Stippled Blossem,de tekst is uit de set Big Day.


Op de foto is het moeilijk te zien maar ik heb her en der wat Glossy accents gebruikt als een soort van dauwdruppels op de bloemen.

En dit was het kaartje dat gelift moest worden:

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig gedaan. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je weer meedoet bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend gelift! Leuk dat je weer meedoet met de uitdaging bij SU-per Challenges!
  Groetjes,
  Mariska

  BeantwoordenVerwijderen