Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 23 januari 2015

Big day

Big day! dat is het vandaag voor mijn man en mij. Het is nl. vandaag onze trouwdag. We mogen vieren dat we al 35 jaar lief en leed delen. Ooit samen begonnen en nu met alle kinderen en kleinkinderen met zijn dertienen. Heel bijzonder als ik over deze mooie periode terug kijk.
Dit kaartje hebben we gemaakt tijdens een SU party van Maaike. Er stond op het voorbeeldkaartje van haar een andere tekst maar zoals altijd heb ik me daar niet aan gehouden. En ik heb wat blingbling toegevoegd voor wat extra jeu.3 opmerkingen:

  1. van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag en wat een mooi kaartje weer

    liefs San

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen