Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 20 december 2014

Verrassing voor mijn collega's gemaakt

Hoi allemaal,

Ik maak eigenlijk elk jaar wel een kleine attentie bij de kaart voor mijn collega's en die leg ik dan altijd in alle vroegte (ik begin om 07.30 uur en dan is er nog niemand anders) gezellig op hun bureaus.
Ik heb ze zowel vanaf de zijkant als van de bovenkant gefotografeerd om ze zo duidelijk mogelijk uit te laten komen. Ik heb gebruik gemaakt van het giftbox punchboard en het prachtige kerstdesignpapier van SU. Dit is wat steviger en zeer geschikt voor het maken van doosjes.
Aangezien donderdag mijn laatste werkdag voor mijn verlof was (en van meerdere collega's) had ik dit dinsdagochtend al neergezet. De reacties waren echt heel positief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten