Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 27 december 2014

Pauwenkaart

Vandaag laat ik jullie een kaart zien waarbij de pauw van SU heb gestempeld met Versamark en vervolgens met wit embossing poeder geëmbosst op zwart papier. Erg mooi, maar toen ik de kaart af wilde maken bedacht ik dat het misschien wel leuk was om de pauw met kleurpotloden in te kleuren.
Ik had laatst van mijn moeder een doos kleurpotloden gekregen die eigenlijk zijn om pergomanokaarten mee in te kleuren. Zij doet hier niets meer mee en die doos stond er nog, zonde om weg te gooien dus vroeg ze of ik er misschien iets mee kon. Uiteraard zei ik hier geen nee tegen. Afijn, ik ben dus gaan kleuren en het resultaat is echt geweldig. Kijk zelf maar.


1 opmerking: