Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 23 december 2014

Good works

Vorige week woensdag voor het eerst sinds maanden weer een stempelmiddagje gehouden met mijn collega en stempelmaatje Nicolette. Zij leent dan stempels van mij die zij niet heeft en zij brengt stempels mee die ik niet heb.
Maar deze set is al een oudje en kwam ik tegen toen ik aan het zoeken was wat ik haar kon laten zien. En meteen kreeg ik de inspiratie voor dit kaartje. De bloemenstempel is ingekleurd met de markers (de gewone markers die er al langer zijn) en vervolgens heb ik die op whisper white papier afgedrukt. De tekst en het gras komen uit dezelfde stempelset.


En tja, toen was ik aan het stempelen en bleek dat de bloemen niet mooi afgedrukt waren. Weggooien? Ach nee dat kan altijd nog. Dus ik heb er een marker bij gepakt en het ontbrekende deel bij gekleurd. Alleen daardoor ontstond kleurverschil. Maar met een beetje creativiteit heb ik getracht wat schaduw over het wel goed afgedrukte deel te doen en kijk dan! Helemaal goed gekomen. Dus, dit was weer eens een ouderwetse embellishment opportunity zoals Dieke Polstra dat zou noemen. Het is dan wel geen echte embellishment maar wel een hele creatieve oplossing.

Ik wil dit kaartje laten meedoen bij de uitdaging van Cards en Scrap van deze week, waarbij alles mag, als het maar een kaartje is.

3 opmerkingen:

 1. Fleurig kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar word je wel vrolijk van Ankie!
  Hartstikke leuk dat je meedoet met onze challenge bij Cards&Scrap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt .
  Leuk dat je meedoet bij het Cards& Scrap Blog
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen