Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 22 december 2014

En een allerlaatste kerstkaartje voor dit jaar

Nu ga ik geen kerstkaartjes meer maken hoor. Ik heb er nog een paar over voor mensen die ik evt. vergeten ben, maar ik wil nu wel weer naar de gewonere kaartjes.
Dit is nog een exemplaar gemaakt tijdens de workshop van 4 december jl. bij Maaike


Wat een prachtig papier lag er op tafel zeg... ik kon er echt niet vanaf blijven ... en ben dus mijn eigen ding gaan doen in plaats van de door Maaike voorbereide kaart ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten