Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 29 december 2014

Birthday wishes

Vandaag gaat bij Scrapmydream weer de nieuwe uitdaging van start. Deze komende maand kun je weer meedoen met onze schets.


Je kunt je hier weer lekker mee uitleven, en als voorbeeld maakte ik dit kaartje. De achtergrond is gestempeld in Mossy Meadow op wit papier met de hardwood achtergrondstempel. Vervolgens met papier uit het blokje All abloom en een stukje Mossy Meadow cardstock als accentjes de kaart in elkaar gezet. De vogels zijn uit de stempelset Wetlands en de tekst is uit de set Four You.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten