Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 2 december 2014

ABC challenge

Hoe gaaf is dat! Vorige keer had ik ook met de ABC challenge van Erna Logtenberg van Love to Stamp, mee gedaan en toen mocht ik het thema verzinnen voor de letter D. Nu kun je daar alle kanten mee op natuurlijk en ik heb gekozen voor Dies.
Ik maakte met behulp van de Sweetest Gift stempelset de eendjes (Ducks, Dieren) die ik met de bijbehorende framelits (Dies) heb uitgestanst. Die heb ik op verschillende lagen papier geplakt, dat ik in golven scheurde, alsof ze heerlijk liggen te Dobberen in het water. Dus " D-tjes" genoeg dacht ik zo.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten