Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 25 september 2014

SU-per challenge: alles mag - hoe leuk is dat

Allereerst een hartelijk welkom aan mijn twee nieuwe volgers. Wat gezellig dat jullie bij willen komen buurten.

De SU-per challenge van deze week is echt een makkie: alles mag als je in elk geval maar 1 SU product gebruikt. En omdat ik gisteren een vrije dag had, heb ik heerlijk bijna de hele dag zitten freubelen, waaronder dit doosje.
Wel, ik heb - op het lint na dat ik van dochter heb gekregen - enkel en alleen SU producten gebruikt.

Met de Giftbox punchboard heb ik een doosje gemaakt met het mooi kerstpapier uit de herfst/wintercatalogus. Heel mooi dat rood met goud en in mijn beleving gewoon chique en niet persé kerst. Dit doosje heb ik gevuld met heerlijke chocolaatjes die ik op de markt heb gehaald. Daarna het mooie rozenlint om het doosje heen, en vervolgens met de Hearts of flutter dies een aantal harten gestanst. Die op de zijkanten geplakt waar het lint niet overheen loopt. Het bovenste hart is gemaakt met het geweldige SU glitterpapier.
Daarna een thanks stempel gepakt (sorry weet niet meer uit welke set) en die met het vlaggetje van de Hearts of flutter dies uitgestanst en met een dimensional op de bovenkant van het doosje geplakt. Als dankjewel voor een hele lieve dame die de afgelopen tijd al een paar maal extra gewerkt heeft omdat we mensen tekort kwamen.


7 opmerkingen:

 1. Leuk dat je mee doet met de SU-per challenges. Met zo'n cadeau kan je wel aankomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wie wi er nu niet zo'n leuk doosje kado krijgen? Leuk leuk leuk. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig doosje! Het was deze week bij SU-per Challenges niet heel moeilijk om iets te maken dat binnen thema past ;) Bedankt voor het meedoen!
  Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd leuk om zo'n cadeautje te ontvangen! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Su-per projectje hoor! Erg leuk doosje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kadodoosje en ook al is je lint dan niet van SU, het past er prima bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel leuk, vrolijk kado doosje...mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen