Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 20 september 2014

Never too old to party

Oh wat een gaaf papier is dit zeg. Het is een van de nieuwste blokjes van SU en bevat de kleuren Lost Lagoon, Hello Honey, Blackberry Bliss, Basic Grey, Shara Sand en Whisper White).

Met de Scallop tagpunc een tag gemaakt en die met dimensionals schuin op de kaart geplakt. Daarop nog een paar bloemetjes in de kleur Blackberry Bliss (eenmaal gewoon gestempeld en eenmaal zonder opnieuw te beïnkten) Een rhinestone in het hart van de bloem en een stukje lint door de bovenkant van de tag.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten