Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 24 september 2014

Kerstgroetjes

Zoals jullie hebben kunnen zien ben ook ik zo zoetjes aan met de kerstkaartjes begonnen. En dit is er weer zo een.
Het achtergrondpapier komt uit het kerstblokje van SU van vorig jaar maar blijft gaaf. Het afdrukje is ingekleurd met copics.
Grappig, ik kleur heel graag met copics maar over het algemeen komt het er niet erg van. Het kost nl. best wat tijd om het goed en netjes doen. En die tijd ontbreekt me vaak met al het werken en oppassen en een huishouden, maar tijdens de vakanties neem ik altijd een doosje mee met afdrukjes en mijn copics en kleur ik gewoon een hele voorraad afdrukjes in. En zo af en toe haal ik er een afdrukje bij om een kaartje mee te maken.


2 opmerkingen: