Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 26 september 2014

Duo creatie met eigen gemaakte embellishments

De Cards en Scrap superuitdaging een duo creatie. Je moet twee dingetjes maken, die bij elkaar passen en waarbij de embellishments zelf moet maken.
Ik heb ervoor gekozen om twee geboortekaartjes te maken. Een voor een jongetje en een voor een meisje, die laatste in dit geval voor een kersverse oma van een kleindochter. De kaartjes zijn qua lay-out erg op elkaar lijkend en de eendjes embellishments heb ik bij beide kaartjes gemaakt met de baby's first framelits dies van SU. Bij het meisjes kaartje heb ik de pareltjes gemaakt mbv een perlpen. Beide kaartjes hebben een vlaggenlijntje gemaakt met ponsen van SU. Bij het jongenskaartje heb ik de letters op het vlaggetje gestempeld en bij het meisje heb ik veiligheidsspeldjes gestempeld en daarna ingekleurd, uitgeknipt en op de vlaggetjes geplakt.
Ik hoop dat ik hiermee aan alle eisen voor deze uitdaging heb voldaan, en anders heb ik gewoon een heerlijk knutselmoment gehad.3 opmerkingen:

  1. Jij bent snel lieve kaartje heb je gemaakt met mooie details.
    groetjes,Lean

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat een mooie en lieve babykaartjes! Super!

    BeantwoordenVerwijderen