Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 16 juni 2014

Nogmaals vaderdag, nu het kadootje

Voor vaderdag hebben we mijn schoonvader geld gegeven maar ja, zomaar geld in een envelopje is wat gewoon, dus ik heb voor hem een matchboxje gemaakt. In een beetje dezelfde kleuren als waar ik het kaartje van afgelopen zaterdag mee heb gemaakt. Om een beetje in stijl te blijven zeg maar.
De letters heb ik met de Scrabble letterset van Joy gemaakt, gestempeld op Crumb Cake. Binnen uiteraard een kaartje waar het geld ingeschoven was.De koffers en het poststempeltje symboliseren waarvoor hij de centjes kreeg: lekker een paar daagjes weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten