Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 14 juni 2014

May your days be filled

Is dat wat? Zag ik vanochtend de herinnering bij Cards en Scrap Challenge staan. Hè? Dacht ik, een herinnering? Afijn, ik heb dus kennelijk afgelopen dinsdag niet gezien dat de nieuwe challenge online was gegaan, dus toen ik het net zag, heb ik maar meteen een kaartje gemaakt. Een leuke schets, zeker niet moeilijk en ook heel veelzijdig te gebruiken.


2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart heb je gemaakt met onze schets, Ankie!!
  Toch wel handig die reminder dus!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards & Scrap!!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kaart, Ankie! En inderdaad die tekst is erg mooi! Ik had 'm dubbel, dus kan met dit idee ook eens aan de slag, leuk!

  groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen