Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 28 juni 2014

En nog maar weer eens een cadeautje

Dit keer een swap voor mijn mede-DT leden. Vandaag hebben we een gezellige dag met elkaar waarbij we ons gaan oriënteren op de nieuwe catalogus van SU. Ben heel benieuwd hoor. In elk geval heb ik voor de dames een boekenleggertje gemaakt. Aan de binnenkant van het boekenleggertje zit wat magnetisch plakband zodat het beter in je boek blijft zitten. De basis is gemaakt met de Scallop Tag punch van SU, al zie daar op de foto niet veel van terug. Verder naar eigen inzicht versiert met leuk designpapier, vlinders en pareltjes.


1 opmerking:

  1. Dat ziet er erg goed uit, een heel leuke boekenlegger in mooie frisse tinten! Hoop dat het een leuke dag was, maar dat zal vast wel.

    BeantwoordenVerwijderen