Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 14 mei 2014

Welcome home

Mijn tweede kaartje van vandaag is een kaartje voor de Liftchallenge van deze week. In de tijd dat ik vanochtend zat te wachten tot mijn kleinzoon (zoals altijd op de woensdag) kwam, heb ik nuttig besteed door mijn kaartje te maken voor deze challenge. Het te liften kaartje is echt hartstikke gaaf en ik begon dan ook eigenlijk met een hele diep zucht. Want hoe kun je zo'n gaaf kaartje nu liften zonder het te kopiëren? Maar toen ik het eindresultaat zag van mijn inspanningen was ik er erg content mee. Ben benieuwd hoe jullie (en de dames van de Liftchallenge) het vinden. Ik lees graag jullie reacties.
Dit kaartje moet je liften ....


En dit is mijn uitwerking geworden


5 opmerkingen:

 1. Hij is gaaf!!! Erg leuk geworden, Ankie!!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is je kaart gaaf geworden, Ankie! Je hebt knap gelift, want jouw eigen draai heb je er zeker aan gegeven.

  Groetjes van Dieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw eigen draai is goed gelukt, Ankie! Het is een mooie lift geworden! En erg leuk dat je meedoet met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave kaart !
  Mooie kleurencombi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dat leuk gedaan Ankie! Ik zie de liftkaart erin terug maar toch heb je je eigen ding gedaan, knap! Leuke tekst ook. Fijn dat je meedoen met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen