Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 3 mei 2014

Sterrenparade

Vandaag heb ik voor jullie een kaartje dat ik afgelopen donderdag maakte tijdens een workshop bij Maaike. We gingen aan de slag met het SU pakket Hip Hip Hooray. En daar kun je best hele leuke dingen mee doen. Een van de dingen die we daar gemaakt hebben is o.a. dit kaartje.


Zoals je kunt zien, heb ik ditzelfde modelletje gisteren nog eens gemaakt maar dan in de kleuren van SU-per challenge van deze week. Waarom zou je altijd een nieuwe layout bedenken als je door andere kleuren te gebruiken een totaal andere uitstraling van het kaartje krijgt.

1 opmerking:

  1. Wat een leuke kaart. Ik gebruik een lay-out ook vaak meerdere keren hoor. Juist zo leuk om te zien hoe anders zo'n kaartje dan weer word.

    BeantwoordenVerwijderen