Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 10 mei 2014

Morgen is het moederdag ...

.. dus vandaag het kaartje dat ik maakte voor zowel mijn moeder als mijn schoonmoeder. Beiden krijgen eenzelfde kaartje.
Ik heb een modelletje gebruikt dat we een vorige keer bij Maaike tijdens een workshop leerden maken. Erg leuk en als je eenmaal weet hoe het moet ook vrij makkelijk. Als het goed is hebben beide moeders dit kaartje vandaag in de brievenbus. Maar ze hebben beiden geen computer en/of internet dus is het niet erg om het nu alvast te plaatsen.


De basis van de kaart is Pistachio Pudding cardstock, daarop het Petal Parade designpapier aan de binnenzijde geplakt en daarop een stukje wit cardstock om iets op te kunnen schrijven. Het groene cardstock is daarbij eerst bewerkt met de Scallop Tag punch. De bloem is uit de stempelset Happy Watercolor en gestempeld op aquarelpapier. Vervolgens met inkt in de kleur Crisp Cantaloupe en de waterbrush ingekleurd. Een Hollandse tekst voor de moeders want ze spreken en lezen beiden geen Engels. Een lintje in de kleur Pool Party. Alle gebruikte kleuren komen terug in het designpapier, waardoor een mooi geheel ontstaat.

2 opmerkingen:

  1. mooie kaart, Ankie, prachtig papier en kleuren!
    bedankt voor je leuke reactie!

    BeantwoordenVerwijderen