Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 9 mei 2014

De babytrein komt langs

Ik heb in korte tijd veel geboortefelicitaties nodig. Daarom heb ik wat "snelle" kaartjes gemaakt. Vorige week had ik er twee met olifantjes en dit keer twee met een treintje. De kaarten voor meisjes heb ik voldoende op voorraad maar kennelijk worden er op dit moment in mijn omgeving juist veel jongetjes geboren.
Het stempeltje van het treintje is van SU en komt uit een al wat oudere serie. Met de SU markers heb ik de treintjes ingekleurd en met de Itty Bitty Banners de tekst gestempeld.Je ziet dat beide treintjes met een andere kleur zijn ingekleurd waardoor de uitstraling meteen anders is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten