Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 24 april 2014

Hang in there

Aan de hand van de DWYT schets van deze week maakte ik dit kaartje. Ondanks dat je hier restjes moet gebruiken, vind ik het altijd nog een leuke uitdaging om er toch een mooi geheel van te maken. Je kunt je restjes wel te hooi en te gras pakken, maar in mijn ogen moet het toch wel een mooi totaal plaatje zijn. Daarbij zijn de restjes van vaak dubbelzijdig designpapier bijvoorbeeld heel geschikt. Die kleuren matchen eigenlijk altijd. En je hebt natuurlijk restjes en restjes. Je kunt een soort van snippers overgehouden hebben, maar als je bijvoorbeeld 30 x 30 vellen gebruikt kunt je vaak net even wat grotere stukken overgehouden hebben en die zijn dan weer heel geschikt voor de achtergronden. Zo zie je maar, weggooien kan altijd nog.
Doen jullie ook eens mee met onze uitdaging? We zijn nl. altijd wel heel benieuwd hoe anderen hun restanten verwerken en daarbij geven wij je dan een schets als handleiding. Hoe makkelijk wil je het hebben?Geen opmerkingen:

Een reactie posten