Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 29 maart 2014

Round and round

Vanmiddag een kaartje voor de Less is More uitdaging van deze week met als thema: round and round. En wat gaat er meer rond dan de tandwielen in bijv. een klok of machine? Het is dus een mannenkaartje geworden. En enkellaags met een groot "blanco" vlak zoals een CAS kaartje betaamt.
Ik heb vanille cardstock gebruikt, stempelinkt in de kleuren Crumbcake en Cherry Cobler en de tekst in Chocolate Chip. De stempelsets die ik gebruikte zijn Gorgeous Crunch en Clockworks.5 opmerkingen:

 1. Great card, I love the cogs. Your colour choices are great.
  Elaine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Great card thanks for joining us over at Less is More hope you will join in again next time.
  xx Jan GDT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is terrific Ankie!
  Thanks so much
  Chrissie
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen