Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 15 maart 2014

Op de valreep

Op de valreep (voor 12.00 uur vandaag) plaats ik hier mijn bijdrage voor de Liftchallenge. Die kwam ik tegen toen ik al surfend op diverse blogs terecht kwam. En hij was erg leuk en niet al te moeilijk dus wil ik ook hier wel eens een gokje wagen.
Ik heb gebruik gemaakt van wat restjes die nog op mijn bureau lagen van mijn vorige kaartje. Ik heb een stempel uit de set van Apothecary Accents genomen en die gestempeld met Pool Party. De wat grotere bloemetjes heb ik met de aquabrush een heel klein beetje extra kleur Pool Party meegegeven. Ook de tekst komt uit dezelfde stempelset en heb ik verhoogd op het middendeel geplakt. Nog wat bijpassende pareltjes en een bijzondere paperclip erbij et voilá hier is mijn kaartje.


3 opmerkingen:

 1. Een heel mooi kaartje aan de hand van de liftkaart, Ankie! En wat een gave clip heb je gebruikt. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je ons gevonden hebt en ook gelijk meedoet. Zo makkelijk is deze kaart nog niet, dat is juist de kracht!
  Je hebt een leuke lift gemaakt, en mooie warme kleuren gebruikt. Erg leuk dat je met ons mee doet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. LEuk dat je meedoet! Ik vind je paperclipje zo leuk! Het maakt je kaart helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen