Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 15 maart 2014

Huwelijkskaartje

Ik zag in mijn voorraadbakje dat ik nog huwelijkskaartjes miste dus daar ben ik eens even voor gaan zitten. Nu heb ik zelf zoiets van ... huwelijk is wit, en daar ben ik dan ook van uitgegaan. Het enige dat ik aan kleur heb toegevoegd zijn de bloemetjes (Pink Pirouette) en de tekst (Pool party) omdat je die anders niet kunt lezen. Verder gewerkt met een embossingmal en een lintje. Ik dacht een wit lintje te hebben gebruikt, maar bij daglicht bleek het heel zachtroze te zijn en dat combineert dan gelukkig weer mooi met de bloemetjes.


Een beetje jammer is dat door de lichtinval in huis de kaart nu ook wat roze overkomt maar hij is echt wit, dat moeten jullie maar van me aannemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten