Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 13 maart 2014

Happy boothday

Aan de hand van de DWYT schets heb ik een kaartje gemaakt, waarbij ik voor mezelf eens "out off the box" ben gaan werken. En ... niet onverdienstelijk vind ik zelf.


Ik wil dit kaartje overigens meteen laten meedoen bij de SU-per challenge want daar vragen ze steekjes (geborduurd, geëmbost, getekend maakt niet als het maar steekjes zijn) mee doen, want zoals je ziet zijn er zat steekjes op mijn kaart verwerkt.

1 opmerking:

  1. Erg leuke kaart heb je gemaakt. Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge. Groetjes, Gonny

    BeantwoordenVerwijderen