Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 25 maart 2014

Happy birthday

Dit keer weer een kaartje naar een idee van Dawn. Zij plaatst veel voorbeelden en videos ter inspiratie en ik doe daar echt wel mijn voordeel mee. Zo ook nu.


De basis is kraft cardstock, vervolgens in dezelfde kleurstelling gebleven met het stempelen van de bloemen (Flowershop en Petite Petals) en die vervolgens met de bijpassende ponsen uitgestanst. Een klein kleuraccentje in het donkerrood van de pareltjes, om iets meer levendigheid aan te brengen maken het geheel compleet.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Ankie,

  Wat een supersleuke kaart is dat. Zelf ben ik ook helemaal gek van craft. Je kaarten krijgen er zo'n leuke uitstraling van. Maar jouw kaartjes is wel uniek hoor. Reuzeleuk gedaan. Ik kijk alweer uit naar een volgend kaartje.

  Nog een fijne (freubel)week en groetjes,
  Neltine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bekend kaartje en bekenden bloemen. Leuk zijn ze he Ankie ?/ Vind je ook niet. Kom gerust eens op mijn blog kijken of misschien een inloopavond. Gezellig samen freubelen. Als je bij elkaar in de beurt woont.
  Gezellige groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen