Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 11 maart 2014

Een kaartje met vellum

Vandaag een kaartje - eveneens gemaakt tijdens onze DT leden dag - waarbij we gestempeld, geëmbost en gekleurd hebben op vellum. Daarna op een gekleurde achtergrond geplakt. Een leuk resultaat, en het is weer eens wat anders.


6 opmerkingen:

 1. Een mooie, stijlvolle kaart Ankie. Prachtig gemaakt. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Ankie,
  Ik heb gereageerd onder een eerder gemaakt kaartje van je. Dat van het gebed voor mijn kinderen. Ik zou dat graag plaatsen op mijn pagina: www.facebook.com/passievoorkinderen. Mag dat van jou?
  Groetjes, Anja Helmink
  PS: Leuke blog, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Anja,
   Bedankt voor je reactie en welkom als volgster van mijn blog. Ik heb even de link bekeken van jouw facebookadres dat je noemde en ik vind het prima als je dit op je facebook zet hoor. Ik hoop dat veel mensen het zullen bekijken/lezen.

   Verwijderen
  2. Dankjewel Ankie, fijn dat het mag. En succes hoor met je blog.
   Groetjes,
   Anja

   Verwijderen
 3. Staat nu op: www.facebook.com/passievoorkinderen met je blogspotadres. Ik hoop voor je dat mensen meteen een kijkje bij je nemen.
  Groetjes,Anja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Anja, bedankt en jij ook succes met je facebookpagina.

   Verwijderen