Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 1 maart 2014

Een cadeautje voor een zwangere collega

Ik heb ze al vaker voorbij zien komen op de diverse blogs: de rompertjeskaart met sokjes erin. Zo leuk! En dat wilde ik zelf ook wel eens proberen. Dus van de week er eens even voor gaan zitten om er een te maken voor een zwangere collega. En ik moet zeggen, het is echt niet moeilijk en ik ben ook heel blij met het eindresultaat. Ben wel benieuwd hoe mijn collega gaat reageren. Zij is er dinsdag pas weer, maar omdat ik bijna zeker weet dat zij niet in blogland verkeert, durf ik het wel aan om het te plaatsen. En ik weet al dat ze een jongetje verwacht dus was blauw de kleur om te gebruiken.


En tja, dan is het zo te geven niet zo leuk, dus ik heb er een passende verpakking bij gemaakt en dan ziet het geheel er tenslotte zo uit:


Het cardstock dat ik gebruikte is Marina Mist van SU. Het randje langs de hals heb ik m.b.v. nestabilities gemaakt van wit papier waar ik met de Marina Mist marker streepjes op heb verwerkt. Het babietje is gestempeld met de stempelset Sweetest Gift en de Nederlandse tekst is van Joy. Het lintje komt uit de voorraadlade en die tekststempel op de verpakking is van Nicole Verkooijen.

1 opmerking: