Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 17 maart 2014

Beterschap

Vorige week vroeg mijn dochter of ik een beterschapskaartje kon maken met aardbeien erop. Een van de klanten bij ons van de winkel (groentewinkel) bleek beide polsen te hebben gebroken en daarvoor wilde ze graag een passend kaartje, het liefst met aardbeien omdat die mevrouw daar zo dol op is. Daar ben ik even voor gaan zitten. Ik heb geprobeerd om er een vrolijk, voorjaarsachtig kaartje van te maken om die dame op te vrolijken en beterschap te wensen.


De aardbeien heb ik gemaakt met een hartjespons en een kleine bloemenpons. Die laatste heb ik - in tweeën geknipt - gebruikt voor de groene kroontjes van de aardbeien.

1 opmerking:

  1. Wat heb jij ook weer schitterende kaarten gemaakt Ankie.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen