Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 19 februari 2014

Hoop is ...

... een lichtje in je hart dat vandaag moed geeft en morgen kracht. Dat is een van de teksten van de gratis digis van Cards en Scrap die op de kaart verwerkt moest worden. De uitdaging was deze keer een schets plus dan een van hun gratis digi's. En deze tekst had ik al eens gezien en die sprak me erg aan dus een mooie gelegenheid om hier iets mee te doen.
Ik heb drie kleuren gecombineerd: Tempting Turkoois, Crumbcake en Bermuda Bay op een basis van wit. Ik ben zelf heel content met de uitwerking en ik heb er meteen nog maar een paar gemaakt.

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart heb je met de sketch gemaakt .
  Mooie tekst zit er ook op .
  Gezellig dat je meedoet met de uitdaging bij het Cards&Scrap blog
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan! Ook gelijk drie stuks! Leuk zo al die verschillende kleuren combi' s. Super!
  Groetjes Cis-sy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Ankie, wat een mooie kaarten!! Vind dit ook nog steeds een hele mooie tekst!
  Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Cards & Scrap!!
  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartjes gemaakt.
  Bedankt dat je meedoet aan onze challgenge.
  Gr Anja B. DT C&S

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige mooie kaarten weer!
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen