Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 17 februari 2014

De "J" van Joanna

Een paar weekjes terug liet ik jullie een gepimpte "E" van Elize zien die ik voor haar kamertje gemaakt had, en daar heb ik nu ook een "J" voor Joanna van gemaakt.


Mijn zoon en schoondochter vonden dit zo gaaf, dat ze vroegen of ik voor hun oudste zoon ook niet zoiets kon doen met de letter "M" van Mattias.
En toevallig had ik nog een letter "M" in huis en heb dit op hun verzoek in blauw en groentinten gemaakt omdat dit de kleuren van mijn oudste kleinzoon zijn kamer zijn. En omdat hij in zijn kamer een mooie muurschildering heeft met een uiltje (gemaakt door zijn andere opa) had ik bedacht dat ik op zijn letter ook een uiltje moest verwerken.
En dat ziet er zo uit:


En gelukkig viel dit ook enorm in de smaak.

1 opmerking: