Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 7 februari 2014

CAS - CASe-it ...

Vanochtend een CAS kaartje voor mezelf, vanmiddag een bijna CAS kaartje als bijdrage voor de SU-per challenge van deze week:  CASE-it. Chantal heeft een kaartje gemaakt als voorbeeld en daar mag je je inspiratie vandaan halen. Of de kleuren, of de lay-out, of de stempelset. Het maakt niet uit wat.

Ik heb gekozen voor de lay-out en de stempelset Gorgeuous Crunch die zij ook gebruikt heeft. En nu maar hopen dat ook in de ogen van de jury goed gelukt is. In de mijne in elk geval wel, en daar gaat het toch maar om niet waar?

Dit is mijn kaartje geworden. Niet helemaal CAS maar wel wel vrij rustig.


Dit is het kaartje dat je als inspiratie gebruikt:

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart Ankie! En wat een super idee om de Mosaic Madness erbij te gebruiken. Bedankt voor het meedoen aan de challenge op www.su-per-challenges.blogspot.nl.

  Gr. Pytsje Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat leuk gedaan Ankie! Zag op de site van SUper Challenges jouw naam staan, vandaar dat ik weer even bij je langs kom! groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke speelse kaart heb je gemaakt. Bedankt weer voor het meedoen aan de challenge. Groetjes, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaart! Bedankt voor het meedoen aan de SU-per challenge.
  Groetjes, Carine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf kaartje heb je er mee gemaakt! Bedankt voor het meedoen bij SU-per Challenges! Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kaart is SU-per Ankie.. en past helemaal binnen de uitdaging.

  Gezellig dat je weer meedoe op ons SU-per challenge blog.

  Groetjes Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie kaart heb je gemaakt en leuk dat je met SU-per challenges meedoet.

  Groetjes Betina

  BeantwoordenVerwijderen