Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 6 februari 2014

Bij elkaar geraapt ...

Mijn DWYT kaartje bestaat zoals altijd uit restjes. Dat is nl. de basis van onze uitdagingen: restjes gebruiken. Dit keer heb ik dat dus ook gedaan en ik had nog een ingekleurd plaatje liggen van de bijenkorf en de bijpassende honingpot. Alles bij elkaar levert dit een fleurig beterschapskaartje op.


3 opmerkingen:

 1. Leuke kaart heb je weer gemaakt,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ankie,

  Wat een prachtige kaartjes heb je de afgelopen tijd toch gemaakt. En dat klosje ben ik helemaal weg van!!! Super mooi gemaakt en mooie afwerking!!!!

  Veel liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook dit is weer een lekker vrolijk kaartje Ankie!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen