Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 30 januari 2014

Feel Better

De DWYT bijdrage van deze week. Zoals gebruikelijk weer een schets. Deze keer van Annemieke. Ik heb ervoor gekozen om één hoofdkleur te gebruiken in verschillende tinten aangevuld met een grijstint. En ik moet zeggen dat het resultaat best leuk is geworden.


2 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi, mijn eerste reactie was, war gaaf. Dat zegt voldoende

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik ben het helemaal met Henrike eens! Wat gaaf! Wist je dat er bij SU in de lente/zomer catalogus een hele mooie stempelset staat, die hier helemaal bij past? Op pagina 34 en hij heet Starburst Sayings.
    groetjes, Maaike

    BeantwoordenVerwijderen