Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 25 januari 2014

Congratulations

Hoi allemaal, en dan is het zomaar ineens al weer zaterdag. De dag waarop ik ook bij het Scrapmydream blog mijn kaartje mag plaatsen. Als je leuke kaartjes wilt zien neem dan vooral eens een kijkje op dat blog. Met ons DT zorgen wij voor veel voorbeeldkaartjes ter inspiratie.


Voor dit kaartje gebruikte ik de stempelset Sassy Salutations voor de tekst en de stempelset Flower Shop voor de bloemen, gecombineerd met de bijpassende pons. Het roze cardstock heb ik voor de helft door de Hexagon embossingfolder gehaald. Alle deze artikelen zijn van SU. Ook het zwarte lint is van SU, dat kreeg ik laatst cadeau van Maaike. Alleen de pareltjes zijn uit eigen voorraad.

4 opmerkingen: