Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 12 oktober 2013

Huwelijksdag

Vandaag het kaartje dat ik speciaal maakte voor het 2-jarig huwelijk van Maaike en haar man. Eigenlijk is dat morgen (13/10) maar op zondag komt er geen post. Als het goed is krijgen ze het kaartje vandaag op de mat dus kan ik het wel laten zien nu. Dit kaartje staat ook op het blog van Scrapmydream, want het is zaterdag en dus mijn beurt om een bijdrage daar te leveren.


4 opmerkingen:

 1. Hey Ankie, het kaartje lag er gisteren al en het is werkelijk heel erg mooi! Je hebt er veel werk van gemaakt. Hij hangt te prijken op m'n kast hoor!
  liefs, Maaike én Danny! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Good morning sweetie this is just gorgeous, fabulous creation as always hugs Pops x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart.Mooi gedaan zo met de twee hartjes.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen