Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 14 september 2013

Tweede kaartje van vandaag is voor Less is More

Hoi allemaal,

Het is alweer even geleden dat ik meedeed met de challenge van Less is More, maar vandaag heb ik even tijd genomen om er toch weer eens voor te gaan zitten. De uitdaging is om een enkellaagskaartje te maken en dan met het thema beterschap.
Pjoehh,  dat was nog wat. Eenlaagskaartjes kunnen heel mooi zijn, maar ik vind het altijd wel lastig om er dan toch iets bijzonders van te maken. En ik denk dat ik er vandaag wel in geslaagd ben.
Ik heb de stempelset Just Believe van SU genomen en de stempel ingekleurd met de Stampin'write markers in twee kleuren. Vervolgens afgedrukt op wit cardstock. Maar dan ... dan heb je nog een groot deel heel erg wit op je kaart. Nu is het wel de bedoeling om veel witte ruimte over te laten maar toch. Ik had het gevoel dat het evenwicht zoek was. Dus met de Sassy Salutations de tekst eveneens in Rich Razzleberry gestempeld. En toch miste ik nog iets. Ik heb van de Papillon Potpourri de kleinste vlinder gepakt en ook die met de write markers beïnkt en gestempeld. Met dezelfde markers een heel dun lijntje getrokken in de linker benedenhoek, een paar glitters als dauwdruppels en de hoekjes aan de rechterkant van de kaart afgerond. En toen was ik helemaal blij. Een in mijn ogen mooie kaart, toch CAS en sjiek.


5 opmerkingen:

 1. This is simply beautiful!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gorgeous card - and one of my favourite stamp sets!
  Margaret x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is superb, those corner design details are perfect, love the stamps.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Really lovely! Beautiful stamping!

  Dormouse.wibsite.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Very pretty card-beautiful stamping :)
  Best wishes,Nessa xx

  BeantwoordenVerwijderen