Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 7 september 2013

Special fold

Hoi allemaal,

Vandaag heb ik voor het Scrapmydreamblog een special fold kaartje gemaakt. Althans ik weet niet hoe ik het anders moet noemen. Een flipoverkaart? Ik heb de kaart beplakt met designpapier van SU uit de laatste grote catalogus. Schattige kleuren vind ik dat. Ik heb daarvoor zowel de voorkant als de achterkant van het dubbelzijdige papier gebruikt. Als grapje op de binnen-achterzijde van de kaart een deel van een cirkel uit het papier geknipt en erop geplakt.


1 opmerking:

  1. Erg mooie kaart met heel mooi papier! Zo'n modelletje hebben we bij Liftchallenge een keertje uitgezocht als liftkaart, erg leuk om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen