Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 27 september 2013

Seasons greetings

En toch maar alvast weer een kerstkaartje. Ik heb de smaak nu wel een beetje te pakken, ik maakte er vorige week meteen een aantal. En dit is er één van.
De stempel heb ik al langer en ook het papier is uit een oudere lijn. Maar ... dat maakt het kaartje niet minder gezellig.6 opmerkingen:

 1. wat een leuke kaart met een leuke stempel heb je weer,
  groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke stempel met die sneeuwpoppen. Een vrolijk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie winterse kaart.Leuke sneeuwpoppen stempel.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. So sweet, love the little snowmen
  Hugs julie P

  BeantwoordenVerwijderen