Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 13 september 2013

My friend

Vandaag weer een kaartje dat ik vorige week maakte bij de workshopavond van Maaike. Erg leuke dingen gemaakt waarvan ik er zo af en toe eentje laat zien. Wat hebben we gebruikt?

- Crumb cake cardstock
- designpapier
- cardstock dat met de honeycomb embossing mal is bewerkt
- een stukje very vanilla cardstock
- een aantal gestempelde en daarna uitgestanste honingraatjes.
- een knoopje
- stukje twine
- een tekstje en dat op een reepje papier gestempeld en met de hoekpons van een 'vlaggetje' voorzien.

Je ziet, veel hele bijzondere dingen zijn er niet nodig om door kleurgebruik en design van de kaart, een leuke kaart te maken. En ook nog eens vrij snel klaar.2 opmerkingen: