Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 14 september 2013

Mosaic madness - thinking of you

Vandaag weer een kaartje dat ik maakte voor onze zieke vrienden. Daarbij de stempelset gebruikt met de mooie naam Mosaic Madness van SU.
In kleuren Pistachio Pudding, Crushed Curry en Crisp Cantaloupe een compositie gemaakt waarvan ik dacht dat het kaartje goed in balans was. Vervolgens op de Crisp Cantaloupe stempelafdrukjes een pareltje geplakt en in de rechter bovenhoek de tekst uit de stempelset Sassy Salutations.
Al het stempelmateriaal en cardstock zijn van SU.
Dit kaartje is tevens mijn bijdrage voor het Scrapmydreamblog van vandaag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten